Требования:
18-32 лет;
ухоженный и аккуратный внешний вид;
свободное владение английским языком;
знание правил вежливого общения и хороших манер;
приятная внешность;
высокие коммуникативные навыки;
желание работать и учиться в команде профессионалов;
опыт работы приветствуется.
Обязанности:
прием и подача заказов;
помощь клиентам при выборе блюд и напитков;
распределение заказов по месту его выполнения;
оформление зала и сервировка столов.
Requirements:
18-32 years old;
Tidy look;
Fluent English;
Сommunication skills;
Previous experience as a Waiter preferred.
Duties:
Perform all necessary tasks to service food & beverage according to the standard of performance manual of the hotel;
Greet and seat customers and serve them in a professional, discreet and personalized way;
Acquire in depth knowledge of the food & beverage menu of the assigned outlet in order to assist and provide advice to guests;
Consistently monitor quality of food & beverage being served;
Practice good customer relations and attend to customer complaints / queries satisfactorily;
Responsible for maintaining hygiene and cleanliness standards in the outlet and upkeep of all service equipment;
Responsible for all service preparations before, during and after the service (mis-en-place &mis-en-scene);
Ensure minimum wastage, breakage and spoilage.
|